Ara Tatil Staj Duyurusu

Staj dosyaları, 2021‐2022 Eğitim ‐ Öğretim Yılı bahar yarıyılının başlamasından sonra 11.03.2022 tarihine kadar aşağıdaki içerik ile teslim edilecektir:

-       İmzalı ve onaylı  "Staj dosyası",

-       İmzalı ve onaylı "Zorunlu Staj Formu",

-       Kapalı zarf içinde "Staj Değerlendirme Belgesi".

Pandemi nedeniyle hibrid eğitime geçilmesinden dolayı elden teslim edemeyen öğrenciler, yukarıda belirtilen ıslak imzalı staj evraklarını eksiksiz bir şekilde kargo ile teslim edebilirler.

(Staj raporu hazırlama kurallarına dikkat ederek hazırlayınız. Değerlendirme ve Onay sayfalarının gün gün yazılmasına ve imzalayan yetkilinin İnşaat Mühendisi olmasına özellikle dikkat ediniz.)

Staj Raporu Hazırlama Kuralları:

Kargo Adresi:

Meşrutiyet Mahallesi, Üniversite Sokak, No:2 Işık Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü (Staj Dosyası),  Şile / İstanbul

Geç veya eksik teslim edilen dosyalar kabul edilmeyecektir.

Prof. Dr. Devrim Akça

İnşaat Müh. Bölümü, Staj Komisyonu