Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları

Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları

Back

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından tasarlanan bu programın hedefi, üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.
Uygun Kategoriler:
Akıllı Şehirler ve Ulaşım
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Enerji ve Çevre
Gıda ve Tarım
Makine İmalatı ve Otomotiv
Sağlık
Savunma, Uzay ve Havacılık
Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik

Başvuru Koşulları:
Türkiye'de ve KKTC'de öğrenim gören ön lisans veya lisans öğrencileri katılabilir.
Yarışmaya bireysel olarak veya en fazla üç öğrenciden oluşan takımlar halinde başvuru yapılabilir. Başvuru, takım temsilcisi tarafından takım adına yapılır. Varsa takım üyeleri ve danışman bilgisi başvuru sahibi tarafından başvuruya eklenir.
Yarışmaya başvurusu yapılacak projelerin tamamlanmış olması gerekmektedir.
Başvuruda ismi bulunan bütün öğrencilerin ortak başvuru yapması gerekmektedir. Aynı proje ile birden fazla başvuru yapılamaz.
Bir öğrenci birden fazla başvuruda yer alamaz. Başvurunun bireysel veya takım halinde yapılması bu koşulu değiştirmez.

Son Başvuru Tarihi: 2 Ocak 2023
Başvuru yapmak için tıklayınız.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.