ICGEB İşbirlikçi Araştırma (Collaborative Resarch Programme – CRP) Hibe Programı

Back

Uluslararası Genetik Mühendisliği ve Biyoteknoloji Merkezi (International Centre for Genetic Engineering and Biotechnology – ICGEB), temel yaşam bilimleri, sağlık hizmetleri, endüstriyel ve zirai biyoteknoloji ve biyomühendislik alanlarında faaliyet gösteren araştırmacılara finansal destek sağlamaktadır.

Kimler Başvurabilir?:

Programa, Türkiye'de bir üniversite veya araştırma enstitüsünde çalışmakta olan, temel yaşam bilimleri, sağlık hizmetleri, endüstriyel ve zirai biyoteknoloji ve biyomühendislik alanlarında faaliyet gösteren tüm araştırmacılar başvuru yapabilir. Genç araştırmacılara destek veren programa, 40 yaşını ve başvurunun yapıldığı tarihte Türkiye'ye dönüşü 2 yılı geçmemiş; Türkiye'de bir üniversite veya araştırma enstitüsünde çalışmakta olan genç bilim insanları başvuru yapabilir. sorularınızı ICGEB Türkiye Liason Officer Dr. Jale ŞAHİN'e, icgeb@tubitak.gov.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi :30/04/2019

Detaylı bilgi ve başvuru formu için tıklayınız.