Designathon Yarışması Bilgilendirme Toplantısı
Close

Designathon Yarışması Bilgilendirme Toplantısı

Back

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Işıklı Tasarım Topluluğu ve Kariyer.net işbirliğiyle düzenlenecek Designathon Yarışması "kick off lansmanı", STMF Dekanı Prof. Dr. Osman Demirbaş' ın açış konuşmasıyla başladı. Projenin mimarı Kariyer.net Kıdemli Art Direktörü Görkem Yaşıt'ın bilgilendirme sunumu ve Kıdemli Eğitim ve Gelişim Uzmanı Merve Noyan Oral'ın verdiği eğitimle gerçekleşti.

Şile Kampüsü'nde düzenlenen lansmanla başlayan Designathon'da, öğrencilerden gelen hedefler, alandaki uzman isimlerden oluşan jüri değerlendirilecek. Can Yalman Design tasarım tasarımcısının kurucusu Can Yalman, Işık Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı, Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgen Osman Demirbaş, Işık Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saltuk Özemir, Işık Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Betül Ozar ve Kariyer.net Ürün ve Pazarlama Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ezgi Kargan'ın aldığı jürinin değerlendirmesinin ardından yarışmada görüşmeye girenler 13 Ocak Cuma günü düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. Designathon'da birincilik kazanan ekip eski 30 bin TL kupanın sahibi olacak.

İş ve staj ödülü Kariyer Günleri fuarında!
Geliştirdiği dijital çözüm ve hizmetlerle müşterileri doğru adaylarla buluşturmaya devam eden Kariyer.net, ağırlıklı Kariyer Günleri fuarında işletme, hedef kitlesinde yer alan genç yetenekler ile buluşturarak müşterileri markalarını anlatabilecekleri online deneyimler sunuyor. Sektörün en iyi yerinde iş ve staj fırsatı sunan Kariyer Günleri fuarında seminerler ve canlı yayınlarla firma yetkilileriyle birebir tanışma imkânı da yaratılıyor.