Repkon Işık'ta: Üniversite Sanayi İşbirliği Günü

Repkon Işık'ta: Üniversite Sanayi İşbirliği Günü

DESTEKLİ ARAŞTIRMALAR OFİSİ

Repkon şirketi ile Işık araştırmacıları arasında gerçekleştirilebilecek potansiyel ArGe projelerinin geliştirilmesi amacı ile bir işbirliği toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılmak isterseniz, 10.02.2016 tarihine kadar ofisimizle dao@isikun.edu.tr adresine mail ile temas edebilirseniz çok memnun oluruz.

Firma Profili: Metal şekillendirme sektöründe anahtar teslim üretim tesisleri kuran Repkon, otomotiv jantları, gaz tüpleri, gaz tüpü vanaları, çelik variller, mutfak evyeleri, yaprak yay, egzoz, konveyör roleleri ve s. gibi çeşitli metal parçaların üretimi içim komple anahtar teslim üretim tesisleri sunmaktadır. Kendi özel tasarım ve know-how üretimi ile dünya çapında tanınmaktadır.

ArGe Odak Alanları: Araştırmacılarımıza özel olarak iletilmiştir.

Toplantı Tarihi: 16.02.2016, 14.00-16.00

Firma Katılımcıları: Neşet Özsoy (Teknoloji Direktörü), İbrahim Külekçi (Teknik Direktör), Cem Biro (Konsept Tasarım Sorumlusu),

Program: 1) Akademisyen Sunumları 2) Firma Tanıtım Sunumu 3) İşbirliği Konularının Ön Tesbiti
Destekli Araştırmalar Ofisi