Akademik, Sosyal ve Kültürel Gelişme Koordinatörlüğü

- Yaz Kampları
    - Anlaşmalı Kurumlar
Öğrenci Kulüpleri ve Kültür Hizmetleri

Işık Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından kurulmuş olan ve tüm yönetimleri ve faaliyetleri yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen öğrenci kulübü bulunmaktadır. Öğrenci Kulüpleri'nin düzenledikleri etkinlikler Işık Üniversitesi kampüs yaşamının önemli bir bölümünü oluşturmaktadır.

İletişim: kultur@isikun.edu.tr

Spor Faaliyetleri:

Sporla uğraşmanın; akademik başarı üzerinde olumlu etkisi olduğuna inanan Işık Üniversitesi, kampüslerinde öğrencilerin çok çeşitli spor aktivitelerini yapabilecekleri spor alanları olmasına önem vermiştir. Öğrenciler; spor salonunun içinde voleybol, basketbol, masa tenisi, bilardo, uzak doğu sporları ve fitness aktivitelerinde bulunabilirler. Ayrıca halı saha, tenis sahası, basketbol, voleybol ve plaj voleybolu sahalarında da sportif aktivitelerini yapabilmektedirler.

Milli ve lisanslı sporcularımıza sporcu bursu imkanı sağlanmaktadır. Web sayfamızda takım isimlerine yer verilmiştir.

İletişim: spor@isik.edu.tr