KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLER İÇİN SÜREKLİ EĞİTİM PROGRAMI
Kapat

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLER İÇİN SÜREKLİ EĞİTİM PROGRAMI

Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından oluşturulan "Bağımsız Denetçiler için Sürekli Eğitim Programı"nın temel konulardaki dersleri Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Kurumu (KGK) tarafından onaylanmıştır.

KGK "Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Tebliği"ne ve "Bağımsız Denetcilere Yönelik Sürekli Eğitim Programları Düzenleme Usül ve Esasları"na uygun olarak hazırlanan ve onaylanan, "Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Programı" derslerine ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Katılımcı Profili:
    • Temel konularda eğitim kredisi almak isteyen Bağımsız Denetçiler
    • Bu konuları öğrenmek ya da bu konularda kendini geliştirmek isteyen diğer ilgililer de katılabilirler.
    Eğitim Yöntemi:

Eğitim yüz yüze ve online (uzaktan) yapılmaktadır.

Sınav:

Sınav yapılmayacaktır.

Belge:

Eğitimin bitiminde tüm katılımcılara IŞIKSEM tarafından "Katılım Belgesi" verilecektir.

Devam Koşulu:

Derslere devam koşulu vardır.

Eğitim Konuları:

Türkiye Finansal Raporlama Standardı (TFRS / UFRS / IFRS) Süre: 21 saat (21 kredi); 3 gün. Katılım Ücreti: 3.000 TL (KDV Dahil)
    TMS/TFRS - BOBİ FRS, KÜMİ FRS ve VUK Ölçme Ve Değerleme  Süre: 21 saat (21 kredi), 3 gün. Katılım Ücreti: 3.000 TL (KDV Dahil)
    Bağımsız Denetim Standartları (BDS)  Süre: 21 saat (21 kredi); 3 gün. Katılım Ücreti: 3.000 TL (KDV Dahil)
    Finansal Piyasalar, Menkul Kıymetleri Değerleme Ve Stratejik Karar Alma Süre: 14 saat (14 kredi), 2 gün. Katılım Ücreti: 2.000 TL (KDV Dahil)
    KÜMİ Finansal Raporlama Standartları Süre: 14 saat (14 kredi), 2 gün. Katılım Ücreti: 2.000 TL (KDV Dahil)
    Finansal Okur Yazarlık Süre: 14 saat (14 kredi), 2 gün. Katılım Ücreti: 2.000 TL (KDV Dahil)
    Hile Denetimi  Süre: 14 saat (14 kredi), 2 gün. Katılım Ücreti: 2.000 TL (KDV Dahil)
    Maliyet Kontrolü ve Denetimi  Süre: 14 saat (14 kredi), 2 gün. Katılım Ücreti: 2.000 TL (KDV Dahil)
    Finansal Tablolar Analizi  Süre: 14 saat (14 kredi), 2 gün. Katılım Ücreti: 2.000 TL (KDV Dahil)
    Türkiye Finansal Raporlama Standardı Kapsamında Konsolide Finansal Tabloların Hazırlanması Süre: 7 saat (7 kredi); 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    Denetimde Kalite Standartları (KKS 1 ve BDS 220) ve Kalite Sistemi Uygulaması Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    Denetim Görüşünün Oluşturulması ve Denetim Raporları  Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    İç Denetim Faaliyetinin Bağımsız Denetime Etkisi  (Destekleyici Eğitim) Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    Yöneticiler Mali Tabloları Nasıl Okumalıdır? Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    Yüksek Enflasyonlu Ekonomilerde Finansal Raporlama Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    Etik Kurallar  Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    Türkiye Finansal Raporlama Standardı Uygulaması Süre: 7 saat (7 kredi); 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    Bağımsız Denetim Standartları Uygulaması  Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    BOBİ Finansal Raporlama Standardı -I-  Süre:7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    BOBİ Finansal Raporlama Standardı -II-  Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)
    BOBİ Finansal Raporlama Standardı Uygulaması  Süre: 7 saat (7 kredi), 1 gün. Katılım Ücreti: 1.200 TL (KDV Dahil)

Eğitmenler:
    • Prof. Dr. Cemal İBİŞ
    • Prof. Dr. Sait Saygın EYÜPGİLLER
    • Prof. Dr. Suat TEKER
    • Prof. Dr. Dilek TEKER
    • Prof. Dr. Seçkin GÖNEN
    • Prof. Dr. Şeref DEMİR
    • Prof. Dr. Yıldırım Ercan ÇALIŞ
    • Doç. Dr. Tuba ŞAVLI
    • Doç. Dr. Şeref DEMİR
    • Doç. Dr. İlker KIYMETLİ ŞEN
    • Doç. Dr. Duygu Anıl KESKİN
    • Dr. Öğr. Üyesi Faruk Ziya FIRAT
    • Dr. Öğr. Üyesi Levent POLAT
    • Dr. Masum TÜRKER
    • Mustafa Kemal TAPAN
    • Erol DEMİREL
    • Salih KAYIKÇIOĞLU
    Eğitim Takvimi:
    DERSLER EĞİTİM TAKVİMİ

Yöneticiler Mali Tabloları Nasıl Okumalıdır?

Finansal Piyasalar, Menkul Kıymetleri Değerleme Ve Stratejik Karar Alma

Finansal Okur Yazarlık

20 Nisan 2024 Cumartesi

21 Nisan 2024 Pazar

Yüksek Enflasyonlu Ekonomilerde Finansal Raporlama

26 Nisan 2024 Cuma
    (09:00-16:50)

Türkiye Finansal Raporlama Standardı (TFRS / UFRS / IFRS) (Online)

Türkiye Finansal Raporlama Standardı Uygulaması

Eğitim tarihleri duyurulacaktır.

Bağımsız Denetim Standartları (BDS)

Bağımsız Denetim Standartları Uygulaması

Eğitim tarihi duyurulacaktır.

Türkiye Finansal Raporlama Standartları Kapsamında Konsolide Finansal Tabloların Hazırlanması

Finansal Tablolar Analizi

BOBİ Finansal Raporlama Standardı -I-

BOBİ Finansal Raporlama Standardı -II-

BOBİ Finansal Raporlama Standardı Uygulaması

Etik Kurallar

TMS/TFRS - BOBİ FRS, KÜMİ FRS ve VUK Ölçme ve Değerleme

Hile Denetimi

KÜMİ Finansal Raporlama Standartları

İç Denetim Faaliyetinin Bağımsız Denetime Etkisi Destekleyici

Denetimde Kalite Standartları (KKS 1 ve BDS 220) ve Kalite Sistemi Uygulaması

Denetim Görüşünün Oluşturulması ve Denetim Raporları

Denetim Görüşünün Oluşturulması ve Denetim Raporları 2

Maliyet Kontrolü ve Denetimi

27 Nisan 2024 Cumartesi

28 Nisan 2024 Pazar

Eğitim Yeri:

Maslak Kampüsü: FMV Işık Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi Büyükdere Cad. No:106 34398 Maslak – İstanbul

Kayıt:

Ön kayıt ve Bilgi için: sem@isikun.edu.tr adresine e-posta ile başvurabilir veya aşağıdaki telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Telefon: 444 07 99 - 6142
    Telefon (Direkt): (0 212) 286 49 13
    (0 534) 366 17 17

EĞİTİM TARİHİ

Takvim için ayrıntılı bilgiye tıklayınız.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
Telefon: 444 07 99 - 6142