6 Ağustos Işık Exit Sınavı Başvuru

Sevgili Öğrenciler,

Son başvuru tarihi 21 Eylül 2012 olan, 2012 -2013 Bahar dönemi Erasmus Başvuruları için bir sonraki Işık Exit sınavı 6 Ağustos 2012, Pazartesi günüdür. Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin nilufer.sen@isikun.edu.tr ya da erasmus@isikun.edu.tr adresine AD SOYAD ve ÖĞRENCİ NO'larını yazarak en geç 31 Temmuz 2012 saat 17.00'ye dek başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Daha önceki duyurumuzda belirttiğimiz üzere 7 Haziran Işık Exit sınavına girmek için adını yazdırıp mazeret bildirmeden sınava girmeyen öğrencilerimizin 6 Ağustos tarihindeki sınava katılım imkanı bulunmamaktadır.

Mazeret bildirmiş olup sınava giremeyen veya puanını yükseltmek isteyen öğrencilerimiz ikinci kez başvurabilirler.

Sıkça Sorulan Sorulara yanıtlar:

1. Işık Exit sınavının geçerlilik süresi bir yıldır.
  2. Geç başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
  3. Son bir yılda girdiğiniz Işık Exit sınavlarından yüksek puan almış olduğunuz sınav sonucu ile başvurabilirsiniz.
  4. Bunlar dışında Erasmus adaylarına yönelik başka bir sınav uygulanmayacaktır.
  5. Her iki sınavı da kaçıran öğrencilerimiz TOEFL sınavına girmelidir. TOEFL sinav sonuclari, sinava girmenizden yaklasik 3 hafta sonra elinize ulasmaktadir.

Eger TOEFL sinavina girmeyi planliyorsaniz, 21 Eylül tarihine kadar sinav sonucu elinize ulasacak sekilde sinava giris tarihi belirleyiniz.