2012-2013 Bahar dönemi Erasmus Başvuru Tarihi ve Işık Exit Sınavı

2012-2013 Bahar dönemi Erasmus Başvuru Tarihi ve Işık Exit Sınavı

Sevgili Ogrenciler,
Eger Erasmus Programi ile 2012-2013 Bahar donemini yurtdisinda gecirmeyi planliyorsaniz, son basvuru tarihi 21 Eylül 2012 'dir. Basvuru icin 2 temel kriteri yerine getirmis olmaniz gerekiyor: 2,20 ve uzerinde not ortalamasina sahip olmaniz ve dil yeterlilik sinavina girmis olmaniz. Dil yeterlilik tespiti icin TOEFL ya da Isik Proficiency sinavlarindan birine girebilirsiniz. Son 2 yil icinde girdiginiz bir TOEFL sinav sonucu ya da son bir yil icinde girdiginiz Isik Proficiency sinav sonucu gecerli kabul edilmektedir. 
TOEFL sinav sonuclari, sinava girmenizden yaklasik 3 hafta sonra elinize ulasmaktadir. Eger TOEFL sinavina girmeyi planliyorsaniz, 21 Eylül tarihine kadar sinav sonucu elinize ulasacak sekilde sinava giris tarihi belirleyiniz.
En yakin Isik Proficiency sinavi 07 Haziran 2012 tarihindedir. 7 hazirandaki sinava girmeyi planliyorsaniz, AB Programlari Ofisi'ne en gec 29 Mayıs 2012, saat 17.00 'ye kadar adinizi ve numaranizi email (nilufer.sen@isikun.edu.tr) ile iletmeniz gerekmektedir.
  • 07 Haziran 2012 tarihindeki sinav ile bir baska final tarihiniz cakisiyorsa, 6 Ağustostaki diger Isik Proficiency'e de girebilirsiniz. Bunlar disinda Erasmus adaylarina yonelik baska bir sinav yapilmayacaktir.
  • Isik Proficiency sinavina giriste ekte yer alan sinav kurallarina uyulmasi zorunludur. Bu kurallara uymayan ogrencilerin sinav sonucu aciklanmayacak ve bir daha bu sinavdan yararlanma imkanlari olmayacaktir.
  • Adini ofise bildirip, daha sonra sinava girmeyen ogrencilere (gecerli bir mazaretleri olmadigi durumda) bir daha sinava girme imkani taninmayacaktir.
Universitemizde Isik Proficiency sinavi oldukca onemle hazirlanan ve uygulanan bir sinav oldugundan yukaridaki kurallara uyulmasi konusundaki hassasiyetin anlasilir oldugunu dusunmekteyiz. 
Hepinize başarılar dileriz.

İlgili Dosyalar