Mezunlar Buluşması

Işık Üniversitesi'nin 250'yi aşkın mezunu, Öğrenci Dekanlığı  ve Kariyer ve Mezunlar Ofisi ile birlikte organize ettiği 'Mezunlar Buluşması' kapsamında Şile Kampüsü'nde bir araya geldi. Bu etkinlikte, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İbiş, Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ercan Solak, üst düzey yöneticilerimiz, akademisyenler, mezunlarımız ve ailelerinin katılımıyla gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz mezunlar ile kahvaltının ilki gerçekleşti. Sonrasında, 2000 yılından bu yana her bir mezuniyet dönemini simgeleyen 18 ağacın Mezunlar Korusu için ayrılan özel alana Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İbiş, Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ercan Solak ve üniversite üst düzey yöneticilerimiz ve mezunlarımız ile birlikte dikimi gerçekleştirildi.

Aynı gün gerçekleştirilen Mezunlar Çalıştayı'nda Işıklı mezunlar, iş dünyasındaki Işık Üniversitesi mezun networkünün, yeni mezunların kariyer planlamalarında daha etkin kullanımı konusundaki görüş ve önerilerini dile getirdiler.