Prof. Dr. Toker Dereli Akademiye Veda Etti

Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Toker Dereli, akademi dünyasındaki aktif hocalık sürecini noktaladı. Uzun yıllar boyunca Işık Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Toker Dereli için Rektör Prof. Dr. Cemal İbiş, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaytaz ve akademisyenlerin katılımıyla veda yemeği düzenlendi. Prof. Dr. Toker Dereli'yi uğurlamak için düzenlenen organizasyonda konuşan Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, "Akademik yaşama sunduğunuz değerli katkılar ve aydınlık geleceğimizin umudu öğrencilerimiz ve mezunlarımız üzerindeki büyük emeklerimiz ve uzun yıllar boyunca üniversitemizi onurlandıran değerli varlığınız için şahsım ve üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. Rektör Cemal İbiş daha sonra Prof. Dr. Toker Dereli'ye günün anısına hediye ve plaket takdiminde bulundu.