Işıklı Akademisyen Meksika'da Ders Verdi

Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ödül Celep, Meksika'daki Tecnológico de Monterrey'de ders verdi. Işık Üniversitesi ile Tecnológico de Monterrey arasında, karşılıklı olarak iki kurumun öğrenci ve akademisyenlerinin ziyaretlerine olanak sağlayan değişim anlaşması kapsamında Meksika'da bulunan Celep, Tecnológico de Monterrey'de derslerde öğrencilere Türkiye'de siyasi partiler, Türkiye-ABD ilişkileri ve Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerini anlattı. Tecnológico de Monterrey'in her yıl Şubat ayında düzenlediği Global Faculty Week uygulamasıyla, çeşitli ülkelerden çok sayıda akademisyen tanışma ve işbirliği olanağı buluyor. İki kurum arasındaki değişim anlaşması kapsamında Işık Üniversitesi de çok sayıda Meksikalı öğrenciye Türkiye'de eğitim veriyor.