Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü, Lüküs Hayat Müzikali ile İzleyiciyi Büyüledi

Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü Lüküs Hayat Müzikali ile 7-8 Haziran tarihlerinde FMV Nişantaşı Muvaffak Benderli salonunda kalabalık bir izleyici karşısında güzel bir performans daha sergiledi.

Bu sene 14. yılını dolduran Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü, bu güne kadar çok sayıda müzikal, konser ve tiyatro oyunu ile otuzdan fazla prodüksiyona imza attı.

Bu yıl, Cats'ten sonra en çok oynanan ve dünya rekorunda ikinciliği bulunan, oyun metnini Ekrem Reşit Rey ve Cemal Reşit Rey'in, şarkı sözlerini ise Nazım Hikmet Ran'ın yazdığı "Lüküs Hayat" müzikalini muhteşem bir performans ile sahneleyen Işık Üniversitesi öğrencileri bir kez daha izleyici karşısındaydı.

Genel sanat yönetmenliğini Uğur Babürhan'ın, müzik direktörlüğünü Serpil Günseli'nin yaptığı kalabalık bir oyuncu kadrosundan oluşan Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü öğrencileri, 3 perdeden oluşan oyunda, zaman zaman seyircinin de alkışlarıyla tempo tuttuğu çoşkulu ve eğlenceli anlar yaşattı.