Işık Üniversitesi Bahar Festivali 2013

FMV Işık Üniversitesi'nin, her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladığı geleneksel Bahar Festivali'nin on yedincisi, bu yıl 17-18 Mayıs 2013 tarihlerinde Bora Öztoprak, Kaan Öztürk, Murat Dalkılıç ve Duman konserlerine ev sahipliği yaptı.

FMV Işık Üniversitesi, geleneksel Bahar Festivali'ni bu yıl 17-18 Mayıs 2013 tarihleri arasında Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde gerçekleştirdi. Öğrencilerin heyecanla beklediği büyük organizasyona iki gün boyunca yoğun katılım oldu.

Bora Öztoprak, Kaan Öztürk, Duman, Murat Dalkılıç, Equip ve DJ'lerin konuk olduğu, "Işık Fest'13"e Işık Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra tüm Işıklılar ve Işık dostları ücretsiz olarak katıldılar.

Festival etkinlikleri kapsamında Safa Özçiçek Voleybol Turnuvası, Amerikan Futbolu Maçı, Yetenek Yarışması & Jokers, Arıza Show Söyleşi, Simplifive konserleri, fingerband, S-Team, Basketbol 3'lük yarışması, Basketbol Smaç Yarışması, Futbol Turnuvası Final Maçı, 90'lar Pop Korosu konserleri gerçekleşti. Her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Işık Fest süresince Işıklılar ile Işık dostlarına özel çeşitli yarışmalar düzenlenip, çekilişlerle ödüller verildi.

İlk gün etkinlikleri olan Bora Öztoprak, Kaan Öztürk ve Equip konserleri öğrenciler ve misafirler tarafından çok yoğun ilgi gördü. Festivalin ikinci günü Işık Üniversitesi Üniversitelerarası Dans Festivali yapıldı. Tüm üniversitelerin dans takımları birbirinden güzel gösteriler sergilediler. Işık Fest'13'ün son etkinlikleri Duman ve Murat Dalkılıç Konseri sonrasında Festival Kapanış Partisi ile sona erdi.

Coşkuyla geçen "Işık Fest'13" yoğun bir eğitim yılı ardından bütün öğrencilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağladı.