Dünya Engelliler Günü'nde Anlamlı Etkinlik

Dünya Engelliler Günü kapsamında Şile Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen resim sergisi açılışına Işık Üniversitesi de katıldı. Şile'de yaşayan engelli vatandaşların yaptığı resimlerden oluşan sergide ayrıca Dünya Engelliler Günü için yapılan yarışmaların da ödül töreni düzenlendi. Törene katılan Işık Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Öğretim Üyesi Özlem İnanç, yarışma sonrası katılımcılara ödüllerini verirken etkinliğe, Işık Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Güneş Banu Kocatepe, Destek Hizmetler Daire Başkanı Olcay Günel, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Hilmi Kapucu, SKS Daire Başkanı Gökmen Ertem, Kariyer ve Mezunlar Ofisi Kıdemli Uzmanı Damla Arslan Ataseven katıldı. Etkinlikte bulunan Öğrenci Konseyi, Psikoloji Kulübü, İnşaat Kulübü, Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri de engelli öğrencilerle yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşerek, sohbet etti.