İSG Günleri

FMV Işık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve İş Sağlığı Güvenliği Kulübü'nün düzenlediği İSG Günleri kapsamında "İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları" etkinliği 24.04.2018 Salı günü Maslak Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Program İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü Başkanı Cem Aygen Demir'in açılış konuşması ile başladı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Levent İncedere'nin moderatörlüğünü üstlendiği programda Işık Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mert Uzun, Memorial Sağlık Grubu Kalite Grup Müdürü İkliba Özsöz ve İş Güvenliği Uzmanı Füsun Recal sunumlarını gerçekleştirdiler.

Çoğunlukla Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan dinleyiciler, mimari tasarım, sağlık sektörü ve görsel sanatlarda iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

Soru cevap bölümü ile noktalanan etkinlik sonunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Levent İncedere tarafından katılımcılara plaketleri takdim edildi.