Işık Üniversitesi Bahar Festivalinde Coşku Dinmedi

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Geleneksel Bahar Festivali Şile Kampüsünde, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

20'incisi yapılan Bahar Şenliği'nde 12-13 Mayıs 2017 tarihlerinde bu sene Sertab Erener, BEDÜK, Simge ve Deniz Tekin sahne aldı.

Sanatçıların konserlerinden önce öğrenciler, alan aktiviteleri olarak Spor Kulübü tarafından organize edilen eğlenceli futbol müsabakaları, festival süresince en gözde spor aktiviteleri olarak devam etti. Işık Üniversitesinin özel organizasyonu olan "Sefa Özçiçek Geleneksel Beach Volley Turnuvası" ve " Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Finalleri " gibi etkinlikler gerçekleşti.

DJ performanslarının gün boyu devam ettiği şenlikte, Işık Üniversitesi Müzik Kulübü'nün organizasyonu ile üniversite müzik gruplarından Sahibinden Satılık, Childs of Moon, Okan Orkestra, Absürd, Medyan isimli müzik grupları da sahne aldı.

Ayrıca Işık Üniversitesi Dans Kulübü ve Folklor Kulübü gösterileri Işıklı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.