FMV Işık Üniversitesi Tiyatro Kulübü "Vur Patlasın Çal Oynasın" isimli oyunu sahnelendi.

FMV Işık Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen yönetmenliğini Selin Dilmen'in gerçekleştirdiği "Vur Patlasın Çal Oynasın" isimli oyun, 9 Mayıs 2017 Salı günü saat 20:00'da Şile Kampüsü Oditoryumunda seyirciyle buluştu.

FMV Işık Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nün bu seneki son oyunu olan "Vur Patlasın Çal Oynasın"; günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan, birçok konuya yine kendi mizah anlayışı ile yeni yaklaşımlar getiriyor.

Birden fazla skeçten oluşan oyun Selin Dilmen ve Erkavim Yıldırım tarafından yazıldı ve ilk kez FMV Işık Üniversitesi öğrencileri tarafından sahnelendi.