Klinik Psikoloji Yüksek Lisans İngilizce Dil Sınavı Bilgilendirmesi

Sevgili aday öğrencilerimiz,

Klinik psikoloji Yükseklisans programımıza başvurup dil sınavı belgesi olmayan öğrenciler için düzenlenen yabancı dil sınavımız yarın (14 Haziran 2023 Çarşamba) sabah saat 10:00'da Maslak kampüsümüzde yer alan konferans salonumuzda gerçekleştirilecektir. Lütfen sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunda olmaya özen gösteriniz.

Kampüsümüze geldiğinizde sınav salonuna ulaşım için ilgili yön tabelalarını takip edebilirsiniz . Lütfen sınava gelirken başvuru numaranızı not almayı unutmayınz. Tüm sınavları dair sonuçlar başvuru numaralarına göre ilan edilecektir. Sınav sırasında size verilecek olan optik formlara başvuru numaralarınızı doğru kodladığınızdan emin olunuz. Sınav sonuçlarınızı web sitemizden takip edebilirsiniz.

Herkese başarılar dileriz, çok sevgiler …