Haberler

Paylaş

2023-2024 Akademik Yılı Meslek Yüksekokulu Açılış Töreni

Şile kampüsünde yapılan Akademik Yıl Açılış Töreninin ardından, 3 Ekim 2023 tarihinde Maslak kampüsünde Meslek Yüksekokulunun açılış töreni gerçekleştirildi.
 
Uzun yıllar sonra ilk defa Maslak kampüsünde yapılan açılış töreni, akademisyen ve öğrencilerimizin Atatürk büstüne çelenk bırakmak için yürümesiyle başladı. Meslek Yüksekokulu, Rektörlük ve Mütevelli Heyeti adına Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Şerif Karabulut, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necdet Şenkal çelenklerini bıraktı. 
 
Trio müziği eşliğinde yapılan karşılama sonrasında, Maslak konferans salonundaki tören, sırasıyla Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Salih Kalafat, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Şerif Karabulut, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve Mütevelli Heyeti Üyesi M. Özalp Birol konuşmalarıyla devam etti.
 
Konferans salonunda yapılan törenin ardından, Meslek Yüksekokuluna yeni başlayan öğrencilerimiz için hazırlanan Oryantasyon Programında birimlerin yöneticileri tarafından sunumlar yapıldı.
 
Meslek Yüksekokulu Açılış Törenini izlemek için https://youtu.be/SuwuFWsdbLs

İlgili Dosyalar