Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nden Uluslararası Sanat Arenasında Büyük Başarı

Görsel İletişim Tasarımı Bölümümüzden Öğr. Gör. Selçuk Öziş ve ÇAP öğrencimiz İlayda Çakır, poster çalışmalarıyla Kolombiya'da düzenlenen Uluslararası Poster Bienali "Intercontinantel Bienal"de yer alma şansı elde etti.

Bu prestijli bienalde, eserleri Kolombiya, Arjantin, Brezilya, Honduras, Nikaragua, Guatemala, Amerika ve Kanada gibi birçok ülkede sergilenecek. Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, uluslararası sanat sahnesinde kendini kanıtlamaya devam ediyor.

Aynı bienalde, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Yüksek Lisans öğretim elemanlarımızdan Prof. Doğan Aslan da eserleriyle yer alacak. Sanatın sınırlarını aşarak dünya çapında tanıtılması büyük bir gurur kaynağıdır. Öğr. Gör. Selçuk Öziş başta olmak üzere, emeği geçen bölüm öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.