Haberler

Paylaş

Toplum Gönüllüleri Vakfı ile İş Birliği Toplantısı

Akademik, Sosyal ve Kültürel Gelişme Birim Koordinatörü Prof. Dr. Ödül Celep, Ortak Dersler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özlem İnanç ve Kariyer ve Mezunlar Ofisi Müdürü Damla Arslan Ataseven, üniversite- sivil toplum iş birlikleri kapsamında Toplum Gönülleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Saruhan, Gönüllü Çalışmalar Direktörü Mehmet Bahadır Teke, Eğitim Uzmanı Rana Kara ve Saha Uzmanı Özlem Gündüz ile toplantı gerçekleştirdi.
 
IŞIK'lı Akademik Model kapsamında öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci kazandırılması amacıyla gerçekleşen toplantıda, yeni akademik eğitim yılında yapılabilecek iş birlikleri ve üniversitemizin Toplum Gönülleri Vakfı'nın sosyal sorumluluk partneri olmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. 
 
Toplantıda ayrıca Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen Anahtar Eğitimleri ile öğrencilerin "Gönüllülük", "Proje Geliştirme", "Kaynak Geliştirme" ve "Ekip Çalışması" eğitimlerine katılabilme olanakları ele alınırken, TOG Vakfı çatısı altında gönüllü projeler tasarlayarak hayata geçirebilmeleri gibi konular da gündeme alındı.

İlgili Dosyalar