10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Şile Kampüsü Oditoryumu'nda gerçekleşti. Programa Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül, Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necdet Şenkal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Günay ile Üniversitemizin akademik, idari personeli ve öğrencileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programında Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül açış konuşmaları yaptılar.

Anma programında konuk konuşmacı olan Boğaziçi Üniversitesi Atatürk Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Asım Karaömerlioğlu, "Cumhuriyet Türkiye'sinin İnşasında Atatürk ve Bilim" başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.