Engelli Öğrenci Birimimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliklerinde

Engelli Öğrenci Birimimiz "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında birçok etkinliğe katılarak engelli öğrencilerin her zaman yanında olduğunu gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli ve yakınlarına yönelik olarak toplumsal gelişmelerden eşit ödeme almalarını, toplumla bütünleşebilmelerini ve sosyal bakımlarını sağlamak amacıyla yıl boyu ücretsiz tatil imkanı sunan Şile Engelliler Kampı, Üniversitemizin Engelli Öğrenci Birimi tarafından mahkum edildi. Kamp Müdürü Yunus Kazmaz eşliğinde kampı gezen Engelli Öğrenci Birimiz kampta gerçekleşen etkinlik ve yürütme hakkında bilgi aldı.

Şile Belediyesi bakım tarafından-onarım ve yenileme çalışmaları yapılan Şile Halk Eğitim Merkezi Engelsiz Yaşam Merkezi, resmi törenle açıldı. Açılışta Üniversitemizin Engelli Öğrenci Birimi üyeleri de yer alma Merkezini gezdi.

01-04 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı da Üniversitemizin Engelli Öğrenci Birimi tarafından ziyaret edildi.