Haberler

Paylaş

Işık Okulları Öğrencileri "Bir Günlük Üniversiteli" Oldu

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, 11. ve 12. sınıf lise öğrencilerinin, üniversite ortamını, üniversite kampüsünde birebir deneyimlemelerine olanak sağlamak amacıyla, 'Bir Günlük Üniversiteli' programı başlattı. 

İlk programı Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okullarına özel düzenleyen Işık Üniversitesi; Ayazağa, Erenköy, Ispartakule ve Nişantaşı Işık Liselerinin 12'nci sınıflarından 170 öğrenciyi Şile kampüsünde ağırladı. 

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman'ın açış konuşmasıyla başlayan programda öğrenciler, Işık Üniversitesi ve uygulanan yeni eğitim modeliyle ilgili bilgi aldı. 

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı ve Bir Günlük Üniversiteli Programı Koordinatörü Prof. Dr. Serhat Koloğlugil'in programla ilgili sunumu da dinleyen Işıklı öğrenciler, daha sonra 3 fakültenin 10 ayrı dersinden kendi seçtikleri derslere katıldı.      

Kampüsü turu da yapan öğrenciler Işık Üniversitesi öğrenci kulüplerinin kendileri için düzenlediği sosyal aktivelere katılarak, öğrenci kulüpleri ile tanıştı.

İlgili Dosyalar