Pandemideki Sanatsal Üretimler 'Aloş'a Selam' Sergisinde Buluşuyor

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin pandemi sürecinde ürettikleri çalışmaları içeren 'Aloş'a Selam' sergisi, Kadıköy Caddebostan'daki Mine Sanat Galerisi deneysel mekanında sanatseverlerle buluşuyor.

Prof. Meriç Hızal'ın küratörlüğünü üstlendiği 'Aloş'a Selam' sergisi, Görsel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin pandemi sürecinde evlerinde, çalışma masalarında ürettikleri heykel çalışmalarını bir araya getiriyor. Modern heykel sanatının usta isimlerinden, Aloş olarak da bilinen heykeltıraş Ali Teoman Germaner'in (1934 – 2018) üretimlerinden yola çıkarak öğrencilerin oluşturdukları heykel, desen ve kolajları kapsayacak olan sergi,  20 Mayıs 2021, Perşembe günü 11.00 – 17.00 saatleri arasında Kadıköy Caddebostan'daki Mine Sanat Galerisi deneysel mekanında sanatseverlerle buluşuyor.

21 Haziran 2021 tarihine dek görülebilecek sergide genç sanatçılar; Atakan Altınbaş, Ayfer Özkan, Begüm Mazı, Beyza Sandıkçı, Caner Kaya, Gizem Kotaman, Gürkan Can Özkan, Hülya Aydın, Medet Çam, Mehtap Çakır, Rümeysa Alptekin, Senanur Kökçe ve Sibel Okutan'ın çalışmaları yer alıyor.

Pandemi önlemleri kapsamında ziyaretlerin rezervasyonla yapılması istenilen sergi için +90 543 816 10 34 no.lu telefondan iletişime geçilebilir.