Haberler

Paylaş

Gömeç Belediyesi Aşevi Proje Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ve Gömeç Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen Gömeç Belediyesi Aşevi Mimari Fikir Projesi Öğrenci Yarışması sonuçlandı.

20 Temmuz 2020 tarihinde duyurusu yapılan ve 94 katılımcıdan oluşan 38 ekibin kayıt yaptırdığı Gömeç Belediyesi Aşevi Mimari Fikir Projesi Öğrenci Yarışmasına, Işık Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra 12 farklı üniversiteden 69 katılımcının yer aldığı 26 ekip dijital olarak proje teslimi yaptı.

Yarışmanın Ödül Töreni ve Kolokyumu ise 30 Temmuz 2020 tarihinde, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Düzenlenen ödül töreni ve kolokyuma; Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Mimar Mehmet Kamil Özkartal, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş ve  Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman da katıldı.

Yarışmanın danışman jüri heyeti; Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Mimar Mehmet Kamil Özkartal, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş ve  Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam'dan oluşurken, jüri heyetinde ise; Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy, Prof. Dr. Ahsen Özsoy, Doç. Dr. Sıla Durhan, Dr. Öğr. Üyesi Gülay Kepsutlu, Dr. Öğr. Üyesi Elif Süyük Makaklı, Öğr. Gör. Dicle Zeycan, Öğr. Gör. Z. Yalın Önal yer aldı. 

İlgili Dosyalar