MYO RTP Öğrencileri Doğuş Yayın Grubu'nu Ziyaret Etti

Işık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. sınıf öğrencileri, Doğuş Yayın Grubu'nda yapımcı-sunucu ve radyo programcısı olarak görev yapan ve RTP'de İletişime Giriş dersleri veren öğretim görevlisi Kezban Yaşamul eşliğinde Doğuş Yayın Grubu'nu ziyaret etti.

Öğrenciler, Doğuş Medya Grubu içinde yer alan NTV haber stüdyolarını ve rejiyi, Star Tv stüdyolarını, Kral Grubu radyo ve Tv'lerini, GQ, Vogue Türkiye dergilerini, digital platformdaki Puhu Tv ve digital radyoların yönetim platformlarını ve Doğuş Seslendirme Stüdyolarını gezdiler.

Ziyarette; NTV Dış İlişkiler ve Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe, NTV Spor Spikeri ve Programcısı Emek Ege, Kral Grubu Genel Koordinatörü Mehmet Akbay, Kral Fm Programcısı Erdem Yurtseven, Kral Pop Programcısı Bay J, Star Tv Gerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul ve Doğuş Yayın Grubu Seslendirme Stüdyoları Genel Koordinatörü ve Seslendirme Yönetmeni Aziz Acar, öğrencilere tecrübelerini aktardılar.