Kariyer Planlama ve İş Hayatına Giriş Eğitimleri Devam Ediyor

Işık Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen 21. Yüzyılın Kariyerlerini Planlama ve Profesyonel İş Hayatına Giriş Eğitimleri, Şile ve Maslak kampüslerinde devam ediyor. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Koloğlugil, Öğrenci Dekanı Hakan Hilmi Kapucu ile Kariyer ve Mezunlar Ofisi Kıdemli Uzmanı Damla Arslan Ataseven tarafından verilen eğitimlerin ilk üç haftasında; mezuniyet sonrası profesyonel iş hayatına geçiş, kariyer planlama, CV hazırlama teknikleri, mülakat teknikleri, staj yeri seçimi ve başvuru aşamaları, beden dili, iş hayatına adaptasyon, nezaket kuralları, liderlik yetkinlikleri değişim yönetimi ve etkili iletişim konuları ele alındı. 11 Kasım'da gerçekleştirilecek dördüncü hafta eğitimlerinde ise; Öğrenci Dekanı Hakan Hilmi Kapucu tarafından katılımcılara profesyonel iş hayatında kişisel imaj, iş hayatında kişisel gelişim ve zaman yönetimi eğitimleri verilecek. Eğitimlere üç hafta katılım sağlayan öğrenciler sertifika almaya hak kazanacaklar.