Rektör Cemal İbiş'ten Öğrenci Konseyi'ne Teşekkür ve Plaket

Işık Üniversitesi Öğrenci Konseyi yeni başkanını belirledi. Mevcut Başkan Oğuzhan Koca'nın mezuniyetiyle boşalan Öğrenci Konseyi Başkanlığı görevine, Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi İlker Aydın seçildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Solak, Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere ve Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kapucu eşliğinde Öğrenci Konseyi'yle bir araya gelen Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, mezun olan Öğrenci Konseyi Başkanı Oğuzhan Koca ile bir önceki dönem Konsey Başkanlığı görevini yürüten Işık Üniversitesi mezunu İpek Kardelen Çetinkaya ve tüm Konsey üyelerine, görevleri boyunca Işık Üniversitesi'ne sundukları katkılar için teşekkür etti. Yeni başkan İlker Aydın'ı tebrik ederek başarılar dileyen Rektör Cemal İbiş, toplantı sonunda tüm üyelere teşekkür plaketi verdi.