Doç. Yusuf KEŞ'in "Grafik İşler-im" Sergisi Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Galeri IŞIK Maslak'ta!

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan Doç. Yusuf KEŞ'in Grafik İşler-im" sergisi Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Galeri IŞIK Maslak'ta 28 Mart 2016 saat 15:30 da açılacak.

Grafik Tasarımcı ve Akademisyen olan Doç. Yusuf Keş'in çalışmaları sosyal içerikli afişler, logo tasarımları, semboller ve ekslibrilerden oluşmaktadır. Görsel iletişim ve onun öğesi iletiler bilindiği gibi semboller ve imgelerle sağlanmaktadır. Bu yüzden Doç. Yusuf KEŞ sergisinin adını "Grafik İşler-im" koyarak üretmiş olduğu imleri sanat ve tasarım severlerle paylaşmaktadır.

Doç. Yusuf KEŞ'in "Grafik İşler-im" sergisi Işık Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Galeri Işık Maslak'ta 12 Nisan 2016 tarihine kadar izlenebilir.

Doç. Yusuf KEŞ'in Kimdir?

1970 Erdemli de doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Erdemli de tamamladı. 1996 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Bölümü Grafik Ana Sanat Dalından mezun oldu. 2001 de SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim A.S.D'da yüksek lisansını tamamladı. 2002-2006 yılları arasında doktora eğitimini almak üzere Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümüne görevlendirildi. H.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik ASD dalında doktora tezi çalışmasını Kasım 2006 da tamamladı. Doktora eğitimin yanı sıra bir çok ulusal ve uluslararası karma sergilere katıldı. Aralık 2008 de Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde öğretim üyeliğine yükseltildi. 2010-2012 yılları arasında Kırgızistan-Türkiye Manas üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Grafik Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı olarak çalıştı, uluslararası sergi ve seminerlere katıldı ve karma sergiler düzenledi. Nisan 2012 de Üniversitelerarası Kuruldan Plastik Sanatlar/Grafik dalında Doçentlik unvanı aldı. Eylül 2012 de Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümüne Bölüm Başkanı olarak atandı. 2002 yılından beri İstanbul Ekslibris Deneği üyesidir. Halen Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde Öğretim Üyesi olarak akademik ve sanatsal çalışmalarını sürdürmektedir.