İngilizce Hazırlık Programımız, Pearson Assurance Tarafından Akredite Olmuştur

Işık Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, Pearson Assurance tarafından yapılan kalite değerlendirme sürecinden başarıyla çıkmış ve akredite olmuştur.

Bu prestijli kalite belgesi, Türkiye'de sadece üst düzey İngilizce Hazırlık Programlarına verilmektedir. Bu kalite belgesini almak için, Işık Üniversitesi Hazırlık Programı 8 aylık zorlu bir hazırlık ve çalışma sürecinden geçmiş, bunun sonunda Pearson Assurance tarafından konulan 68 kalite standardına uyum sağlamıştır. Bu süreç sonunda, Pearson Assurance Kalite Danışmanı okulumuza gelip denetlemeler yapmış ve standartlara uyum kontrolü sonucunda tam uyum raporu vermiştir.

Bu akreditasyon bizim için önemli bir akademik başarıdır çünkü Hazırlık Programı'mız, uluslararası tanınırlığı olan bir kurum tarafından incelenip kalitesi onaylanmıştır.

Artık Işık Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı'nda eğitim gören öğrenciler, kalitesi uluslararası olarak tanınan bir okulda İngilizce öğrenmekten dolayı kendilerini daha güvende hissedebilirler ve bu yıldan başlamak üzere, SFL Hazırlık Programı'nı başarılı bir şekilde bitirdikleri akademik yılın sonunda Pearson Assurance sertifikasına başvuru hakkı kazanmış olacaklar.

* Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız: Akreditasyon & Sertifikalandırma