Çatı Kaplama Sistemleri Çalıştayı

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi- Çatıder işbirliği ile düzenlenen çalıştay 25 Nisan'da Şile Kampüsünde yapılacak.

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi- Çatıder işbirliği ile Ytong, Multiplan, Onduline, Işıklar ve Atermit firmalarının katılacağı 'Çatı Kaplama Sistemleri' isimli çalıştay 25 Nisan 2014 tarihinde saat 10:00-16:00 arasında Şile Kampüsünde gerçekleştirilecek.

"Çatı Kaplama Malzemeleri ve Sistemleri" çalıştayı kapsamında; Çatı kaplama malzemeleri, malzemelerin sistem olarak uygulanması, uygulama teknikleri, gerekli alet, edevat ve çatı ustasının özellikleri ile iş güvenliği konularına dikkat çekilecektir.
Söz konusu çalıştaya diğer Üniversitelerden yaklaşık yüz (100) öğrencinin de katılımı beklenmektedir.

Bilgi-İletişim:
Tel: (0)216 528 72 05