"IŞIK STORE" açıldı

Işık Üniversitesi logolu ürünler satış mağazası "Işık Store" açılışı , 7 Temmuz 2012 Cumartesi günü 13. Dönem Mezuniyet Töreni öncesinde Rektör Prof.Dr. Nafiye Güneç KIYAK tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye'de az sayıda bulunan üniversite mağazalarından birisi olarak hizmet vermeye başlayan "Işık Store" da hangi ürünün satılacağının belirlenmesinden satışına kadar Işık Üniversitesi öğrencileri görev alıyor.

Mezunlar ve kampüse gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören Şile Kampüs Sosyal Merkez giriş katında bulunan Işık Store'da hergün 11.00 – 16.00 saatleri arasında alışveriş yapılabilecek.

Tekstil ürünlerinin yanı sıra çanta, porselen kupa gibi ürünlerinde satışa sunulduğu ve geliri burs fonuna bağış olarak aktarılan mağazaya tüm Işıklıları bekliyoruz.