17. TESİD Ödülleri Işık Üniversitesi'ndeki Törenle Sahiplerini Buldu

Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından bu yıl 17.'si düzenlenen "TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık ve Teknopark Girişimcilik Ödülleri", Işık Üniversitesi Maslak Kampüsünde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde konuşan TESİD Yönetim Kurulu Başkanı C. Müjdat Altay, TESİD Ödüllerinin verilmesine 1999 yılında başlandığını ve 2018 Ödüllerinin 17. Ödüller olduğunu belirterek TESİD Ödüllerinin artık gelenekselleştiğini vurguladı. Altay, "TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri'nin önemli bir teşvik unsuru olduğuna inanıyor, tüm katılımcıları kutluyorum" dedi. Ödül töreninde KOBİ dalında iki, büyük firma dalında ise üç ödül sahibini buldu. Bu ödüllere ek olarak iki Jüri Özel Ödülü'nün de verildiği törende; TESİD Işık Üniversitesi Jüri Özel Ödülü, Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Solak tarafından kazanan firmaya takdim edildi.