Meslek Yüksekokulu'ndan Anlamlı Ödül

Organ bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal bir bilinç oluşturmak amacıyla Hayata Bağış Derneği tarafından üniversiteler arası düzenlenen "Organ Bağışı" temalı Kısa Film Yarışması Ödülleri törenle sahiplerini buldu.

Törene; organ bağışı bekleyen, organ nakli olan, yakınının organlarını bağışlayanlar, üniversiteli gençler, Türkiye Motosiklet Platformu üyeleri, organ nakli cerrahları ve ünlü sanatçılar katıldı.

Sarp Apak, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu, Haki Biçici, Hakan Algül ve Memorial Şişli / Ataşehir / Bahçelievler Hastaneleri Göğüs Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan Sayar'ın jüride bulunduğu yarışmada Işık Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Televizyon Teknolojileri mezunu Mehmet Şahinbay ile Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencisi Esra Demir'in ortak çalışması olan 'Eksik Parçam' isimli film, Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.