Spor Koordinatörümüz Ali Parlak TÜSF İl Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Seçildi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) İstanbul Koordinasyon Kurulu'nun yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Mermin Tarhan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seçimlerle belirlendi. TÜSF üyesi üniversitelerin SKS birimlerinde görev yapmakta olan delegelerin oy kullandığı ve 13 ismin aday olduğu seçimlerde 7 isim Yönetim Kurulu'na seçildi. Birinci sıradan Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Işık Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Koordinatörü Ali Parlak, seçimlerin ardından gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu toplantısında oy birliğiyle Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) İstanbul Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.