Doçentlik Cübbelerinin Yedisi de Kadın Akademisyenlere

Işık Üniversitesi'nde son dönemdeki yedi Doçentlik cübbesinin yedisi de kadın akademisyenlerin oldu. Daha önce Doçentlik unvanına hak kazanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri; Doç. Dr. Sevinç Rende, Doç. Dr. Özlem Kayhan Pusane, Doç. Dr. Seda Demiralp, Doç. Dr. Aslı Taşbaşı, Doç. Dr. Aslı Tuncay Çelikel ile Doç. Dr. Yeşim Pınar Sarıca'dan oluşan ve birbiri ardına Doçentlik cübbesi giyen kadın akademisyenlerin arasına, son olarak Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazlı Balkır Neftçi de katıldı. Işık Üniversitesi Senatosu'nda düzenlenen törende Doç. Dr. Nazlı Balkır Neftçi'ye cübbesini Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş giydirerek, yeni unvanı için Neftçi'yi kutladı.