Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İbiş, Gümüşhane Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'e iade-i ziyarette bulundu

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek kendilerine yapılan bu iade-i ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Rektör Zeybek konuşmasında "Daha öncesinden üniversitemiz için çok büyük bir önem arz eden vakıf çalışmalarına hız vermek ve 132 yıllık köklü bir vakfın tecrübelerinden yararlanmak amacıyla Işık Üniversitesi Rektörü ve ayrıca Gümüşhaneli hemşerimiz olan Prof. Dr. Cemal İbiş'i ziyaret etmiştik. Kendileri de Gümüşhane Üniversitesi'ni kardeş üniversite olarak gördüklerini, vakıf çalışmalarına destek olmanın yanında üniversitemizle her türlü bilimsel çalışma, araştırma ve organizasyon işbirliğine de hazır olduklarını dile getirmişti. Rektörümüz gerçekleştirdiği bu iade-i ziyaret ile bizleri ayrıca onurlandırdı. Kendilerine bu ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum" dedi.

Görüşmenin ardından, Rektör Prof. Dr. İbrahim Zeybek, Rektörümüze kampüs alanını ve uygulama birimlerini kısa bir gezi ile anlattı ve yapılan çalışmaları yerinde gösterdi. Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.