2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ YURT TAHSİLATLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

2016 – 2017 Akademik yılı  Bahar dönemi yurt ücreti tahsilatları Akbank ATS Sistemi üzerinden 20 Ocak 2017 - 31 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Belirtilen tarihlerde ödeme yapmayan öğrencilerimizin yurt kayıtları silinerek, boş yer kalması halinde yeni başvurularla birlikte işleme alınacaktır.

2016 – 2017 Akademik Yılı Bahar Döneminde (2.Dönem) Yurtta Kalmayacak olan öğrencilerimizin Akbank'a yurt borç tanımlamalarının  yapılmaması için, yurttan çıkış ve  oda anahtar teslim işlemlerini en geç; SFL öğrencileri 10 Ocak 2017, Lisans Öğrencileri 23 Ocak 2017 tarihlerine kadar Yurtlar Müdürlüğü Ofisinden  yapmaları gerekmektedir.

Oda değişikliği taleplerinizi ve sebeplerini e-mail ile (yurt@isikun.edu.tr) Yurtlar Müdürlüğüne bildirmeniz gerekir.Oda uygunluk durumuna göre değerlendirilerek, talepleriniz karşılanmaya çalışılacaktır.

2016-2017 akademik yılı bahar döneminde ilk defa yurtta kalmak isteyen öğrencilerimiz ödemelerini dönemlik ve taksitli olarak yapabileceklerdir.(Taksitli ödeme seçeneği 4,5 taksit olarak değerlendirilecektir.) Henüz bir taksit hesabınız yoksa, Kampüs içerisindeki Akbank şubesinden detaylı bilgi alabilrsiniz.

• Yurt Ödemelerini yıllık peşin'' olarak yapan öğrencilerimizin yurt ücreti ödeme yükümlülükleri bulunmamaktadır.
  • Yurtlarımıza yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimiz yurtlara giriş yapmadan önce 500,00 tl depozito ödemesi yapmakla yükümlüdürler.
  • Ödemelerini aylık taksitlerle Akbank taksit hesapları üzerinden yapan öğrencilerimiz, ödemelerini Akbank 601 kodlu taksit hesaplarına yapacaklardır.
    1. Ödemelerini dönemlik yapan öğrencilerimizin 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yurt Ücreti ödemelerini Akbank ATS Sistemi üzerinden yapabilmeleri için ;
      • Ödenecek toplam tutar ile en yakın Akbank Şubesine gidilir.
      • Şubedeki Akbank Yetkilisine öğrencinin aşağıdaki bilgileri verilir:

Öğrencinin Işık Üniversitesi'nde okuduğu.
     Ödemeye ilişkin ATS Firma Kodu. (ATS Firma Kodu: 7000743)
     Öğrenci TC Kimlik Numarası.

ATS Sistemi üzerinden sorun yaşanması halinde ödeme anında Şile Kampüsü içindeki Akbank Şubesi'nden (0 216 710 34 47) veya Yurtlar Müdürlüğü'nden(0 216 712 14 60 - 5017/5025/5439) destek alınabilir.

Başarılı bir sınav dönemi geçirmeniz dileklerimizle,

YURTLAR MÜDÜRLÜĞÜ