Işık Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübünün Yeni Başarısı

Işık Üniversitesi Dalış Merkezi Oldu

Işık Üniversitesi Sualtı Sporları Öğrenci Kulübü Başkanı, öğrencimiz Serkan Yaman ve Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Vekili ve Danışman Öğretim Üyesi TSSF Eğitmeni Doç. Dr. S. Çağlar Aksezer'in özverili çalışmalarıyla Üniversitemiz Şile bölgesindeki Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na (TSSF) bağlı ilk belgeli ve resmi dalış merkezi oldu.

Son dönemde özellikle -3 derecede buzla kaplı Sivas Tödürge Gölüne yaptıkları dalış ile medya gündeminde yer bulan kulüp üyeleri Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde bulunan kulüp merkezleri ve ekipmanlarıyla her zaman dalış faaliyetleri göstermeye hazır olduklarını belirtiyor.

İlçenin sahip olduğu dalış noktalarının ve bölge altyapısının dalış sporuna elverişli olduğunu belirten Serkan Yaman, şöyle dedi: "Şile her seviyede dalıcıya hitap edecek kıyılara sahip. Üniversitemizin bizlere sunduğu imkanlar ile merkezimizde bu hobiye yeni başlamak isteyen sualtı meraklılarına ve bölge halkına teorik ve pratik eğitimler vereceğiz. Eğitmenlerimizin eşliğinde uygun eğitim sonrası dalış meraklılarını deniz altı ile tanıştırmayı planlıyoruz."

Dalış etkinlikleri yanı sıra kıyı temizliği, üniversiteler arası etkinlikler ve Şile Belediyesiyle de ortak çalışmalar yürütecek Sualtı Sporları Kulübümüze başarılar diliyoruz.

FMV Işık Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü hakkında bilgi sahibi olmak ve etkinlikleri takip etmek için sosyal medya hesapları;

facebook.com/groups/isikisas

twitter.com/IsikSualti