Usta'dan 'Ödünç Yaşamlar'

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde; 'Ödünç Yaşamlar' oyunu ile tiyatro salonunu doldururken sergilediği performans ve oyun içerisinde verdiği yaşam dersleri ile izleyicilerin gönüllerini doldurdu.

27 Ocak Çarşamba günü Işık Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından Şile Kampüsü Oditoryumunda "Ödünç Yaşamlar" isimli oyununu sergileyen Ali Poyrazoğlu, salonu dolduran öğrenci ve öğretim üyelerine unutulmaz bir gece yaşattı. Hamlet'in ünlü sözü 'olmak ya da olmamak' la sahneyi açan Ali Poyrazoğlu, kapanışı yine 'olmak ya da olmamak' diyerek yaptı. Yaşam, ölüm, günü yakalamak, kendin olabilmek ve kendini her gün yeniden yaratabilmek temalarının üzerine kurduğu oyununda zaman zaman anlattığı anılarıyla da salondaki topluluğu kahkahalara boğdu.

Işıklı öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda, ustanın sahnede duran bir sandığı açıp 'göçüp gitmiş usta tiyatrocular için alkış toplayıp bu sandığa koyuyorum, sonrada onlara yolluyorum' demesi dakikalarca ayakta alkışlandı.

Havanın soğuk olmasına rağmen gösterilen ilgiden ve salonun tamamen dolmasından çok etkilendiğini özellikle belirten Poyrazoğlu, gösteri sonunda kitaplarını imzalayıp seyircilerle fotoğraf çektirdi.