Işık Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Atatürk'ün Manevi Huzurunda

Işık Üniversitesi Öğrencileri ; Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 77. Yıldönümü ve " 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü ve Atatürk Haftası" kapsamında, Anıtkabir'i ziyaret etti.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında; Atatürkçü Düşünce Kulübü 100 kişilik Işık Üniversitesi öğrencisinin katılımıyla, 21 Kasım'da Anıtkabir'e hareket edildi. Sabahın erken saatlerinde Ankara'ya varan öğrenci grubu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesinin bulunduğu bölüme geçti. Atatürk'ün manevi huzurunda, Anıtkabir'de saygı duruşunun ardından öğrenciler, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktılar.

Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Ülgen ÜLGEZEN adlı öğrenci Misak-ı Milli Kulesi'ndeki Anıtkabir Özel Defteri'nde düşüncelerini yazdı.

Ertesi gün öğrenciler 1. Meclis, 2. Meclis ve Atatürk Orman Çiftliğini ziyaret etti. Etkinlik Atatürk'ün Evi'nin ziyareti ve Göksu Parkı gezileriyle Ankara ziyareti sona erdi.