'Karışık İşler' Oyunu Nişantaşı Kampüsünde Sahnelendi

Ünlü Amerikalı vodvil yazarı Margaret Mayo tarafından yazılan, yönetmenliğini Selin Dilmen Yıldırım'ın yaptığı 'Karışık İşler' isimli oyun, Nişantaşı Kampüsünde tiyatro severlerle buluştu. Oyunu, FMV Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü öğrencileri sahneledi.

2 perde halinde oynanan oyunu izlemeye gelen Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Said AKÇURA, Işık Üniversitesi Mütevelli Üyesi Cem Yurtbay, Işık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ergül AKÇAKAYA; öğrencilerin performanslarından dolayı beğenilerini belirterek, öğrencileri tebrik ettiler.

Karışık İşler adlı oyun eşinden korktuğu için masum yalanlar söyleyen genç bir kadının başına büyük işler açmasını ve bu yalanların esiri olmasını konu alıyor. Evliliğini kurtarmak için aile dostlarını aracı kılmak isteyen genç kadın, işleri iyice karıştırır. Tek çare ise evi terk eden kocasına bir bebek vermektir. Aile içi sıkıntıların göz önüne serildiği bu hikâyede, eşinin kıskançlık krizlerinden kurtulmak için sürekli yalan söyleyen ve her yalanını bir başka yalanla saklamaya çalışan bir kadının neden olduğu olaylar dizisi, komik bir anlatımla sahneye aktarıldı.