Işık Üniversitesi 19. Bahar Festivalinde Coşku Dinmedi

Yoğun yağışa rağmen İstanbul'da iptal edilmeyen tek üniversite şenliği IŞIKFEST 2015'de öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı.

FMV Işık Üniversitesi'nin, her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladığı geleneksel Bahar Festivali'nin 19.'su, bu yıl 8-9 Mayıs 2015 tarihlerinde Hande Yener, Gökhan Türkmen, Resul Dindar, ve Red konserlerine ev sahipliği yaptı.

Sanatçıların konserlerinden önce öğrenciler, alan aktiviteleri olarak Spor Kulübü tarafından organize edilen eğlenceli futbol müsabakaları, festival süresince en gözde spor aktiviteleri olarak devam etti.

Işık Üniversitesinin özel organizasyonu olan "Sefa Özçiçek Beach Volley Turnuvası" ile festival etkinlikleri kapsamında Amerikan futbolu maçı, basketbol ve basketbol smaç yarışması, futbol turnuvası final maçı gibi mevcut öğrencilerle mezun öğrenciler arasında yapılan spor yarışmalarında öğrenciler mezun arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Hande Yener, Gökhan Türkmen, Resul Dindar, ve Red konserlerine ise öğrencilerin ilgisi büyüktü. Şile Kampüsünde gerçekleşen festivale yaklaşık öğrenci, mezun ve yakınlarından oluşan 6000 kişi katıldı.

Gökhan Türkmen: "Ben de Şileliyim"

Gökhan Türkmen Şile'de yaşayan öğrencilere "ben de Şileliyim, Şile'de büyüdüm. Şile çok güzel bir ilçedir çok şanslısınız" dedi.

Resul Dindar'dan Horon Show

Karadeniz müziğiyle öğrencileri eğlendiren Resul Dindar, Işıklıların isteklerini kırmayarak sahnede horon oynadı. Resul Dindar'a eşlik eden öğrenciler ise büyük bir horon çemberi oluşturarak eğlendi.

Festivale Işık Saçtınız

Resul Dindar'ın ardından sahneye çıkan Hande Yener öğrencilere "Işık Üniversitesi bir kez daha aydınlatıyor bu geceyi, festivale ışık saçtınız. Hiç gitmek istemiyorum. " dedi.