Atatürk'ün Okulunda Atatürk'e İthaf Edilen Dans Dakikalarca Ayakta Alkışlandı

Sanatın en estetik hali olan dans, üniversite öğrencilerinin sunumuyla izleyenlere tadına doyulmaz bir gece yaşattı.

'Işık Üniversitesi Geleneksel Dans Festivali' muhteşem gösterilere imza attı. Işık Üniversitesi Dans Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 5. Dans Festivali, Şile Kampüsü Oditoryumunda düzenlendi.

Dünya danslarını ve üniversiteleri bir araya getiren Işık Üniversitesi, festivalin açılışını Broadway gösterisi ile yaptı.

9 Üniversiteden Nefes Kesen Gösteriler

Işık Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen dans festivaline; Aydın, Boğaziçi, Doğuş, İstanbul, İstanbul Teknik, Marmara, Okan ve Yeditepe Üniversiteleri'nin dans toplulukları katıldı. Festivalde salsa, bachata, latin, rueda, cha cha, oryantel ve hiphop gibi pek çok farklı dans gösterisi sunuldu.

Atatürk'e İthaf Edilen Dans Ayakta Alkışlandı

İzleyenlerden en çok alkışı İstanbul Üniversitesi Modern Dans Ekibi Nuray Uzun ve Kerem Ünal İnanç'ın Atatürk'e ithaf ettikleri "Ölümsüz" adlı koreografisi aldı. Ekip dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gösterilerin bitiminde ödül töreni yapıldı ve öğrencilere ödülleri takdim edildi. Dans festivali , tüm dansçıların ve izleyicilerin aynı anda müzik eşliğinde coşkuyla dans etmeleriyle sona erdi. Işık Üniversitesinin bu organizasyondaki başarısı övgüye değer bulundu.