Müjde Ayan Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Üniversitemizin 19. Kuruluş Yıl Dönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen H. Müjde Ayan Resim Sergisi 25 Kasım 2014 Salı günü açıldı. Sergi açılışına Şile Kaymakamı Salih Yüce, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaytaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Boydak, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ahmet Aran, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr Uğur Dursun, CHP İlçe Başkanı Şeceattin Güney, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür, İlçe Emniyet Müdürü Ünfan Kaya, Orman İşletme Müdürü Mustafa Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Dizieğri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kamu kurumlarının idari amirleri, Işık Üniversitesi akademik ve idari personeli katılım sağladı.

8 Kişisel, 70'ten fazla karma sergiye katılmış, 16 farklı kurum ve üniversitelerde çalıştay uygulamalarında bulunmuş, 6'sı yurtdışı olmak üzere toplam 16 ödüle sahip olan Müjde Ayan'ın Resim Sergisi 2 Ocak 2015 tarihine kadar Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Galeri Işık Şile'de sanatseverler tarafından izlenebilecek.

H. Müjde Ayan Kimdir?

1972'de Ankara'da doğdu. 1995'de Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Resim-İş Eğitimi Bölümü, Grafik Ana Sanat Dalında Lisans, 1998'de aynı kurumda Grafik Ana Sanat Dalında Yüksek Lisans, 2007 yılında da Marmara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Resim-İş Öğretmenliği bölümünde Doktora Eğitimini tamamladı.

1997 yılında başladığı akademik hayatına halen Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalında Doçent öğretim üyesi olarak devam etmektedir.

8 Kişisel, 70'ten fazla karma sergiye katılmış, 16 farklı kurum ve üniversitelerde çalıştay uygulamalarında bulunmuştur. 6'sı yurtdışı olmak üzere toplam 16 ödüle sahiptir. Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve İstanbul Exlibris Derneği üyesidir.