Prof. Dr. Üstün Dökmen İle 'İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim, Yaşama ve Çalışma Sevinci' Semineri düzenlendi

Işık Üniversitesi Tanıtım Müdürlüğü tarafından düzenlenen Prof. Dr. Üstün Dökmen ile 'İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim, Yaşama ve Çalışma Sevinci' semineri 9 Nisan 2014 Çarşamba günü Maslak Kampüs Konferans salonunda gerçekleşti.

Seminer Programına Üniversite öğrencilerimizin yanı sıra İş Dünyasından yönetici ve öğretmenlerde katıldı. Yaklaşık 150 kişinin katılımı sağlanan seminerde; katılanların, günlük yaşamla ve çalışma ortamlarıyla ilgili, yeni, kaliteli yaşam stilleri konusunda bilgilenmeleri, kültürel ve kişisel boyutlardaki mevcut iletişim sorunlarını fark etmeleri ve bu sorunları giderme yollarını öğrenmeleri; empatik iletişim konusunda beceri kazanmaları; bu becerileri, iş ve özel yaşamlarında kullanma konusunda motive olmaları; ailede ve iş yerinde sağlıklı iletişimin, uzlaşmanın ve yaşama sevinci taşımanın önemi gibi kavramlar işlendi.

Seminer sonrasına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Boydak, Prof. Dr. Üstün Dökmen'e vermiş olduğu değerli bilgi ve görüşler için teşekkür ederek Prof. Dr. Üstün Dökmen'e plaket takdim etti.