Işık Üniversitesi 35. İstanbul Maratonu'nda Koruncuk Vakfı İçin Koştu!

IŞIKLILAR, Korunmaya Muhtaç Çocuklara daha güzel bir yaşam alanı sunmak için bağış toplamak amacıyla 35.'si düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu'nda koştu.

17 Kasım 2013 İstanbul Maratonu ile 17 Kasım 1996 Işık Üniversitesinin açılışının ve ilk ders günün aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle, 35. İstanbul Maratonu'nda Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Koruncuk Vakfı yararına, eğitim öğretim kadrosu ve öğrencilerinden oluşan ekibiyle ter döktü.

128 yıldır kesintisiz eğitim veren Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Koruncuk Vakfı için 35.'si düzenlenen İstanbul Maratonu'nda 10-15 km etaplarında koştu.

Maratona;

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Sıddık YARMAN,

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Cem YURTBAY,

Ayrıca 50'ye yakın akademisyen, idareci ve öğrenci Koruncuk Vakfı için bağış toplamak amacıyla yarıştı.

Üniversitelerde sosyal sorumluluk kültürünü geliştirmek, korunmaya muhtaç çocukların mutlu bir çocukluk geçirmesine ve geleceğe hazırlanmasına yardımcı olmak isteyen IŞIKLILAR; topladıkları bağışlarla Koruncuk Vakfı Bolluca Köyü'nün eksiklerinin giderilecek, yollar, kaldırımlar, merdivenler, evlerin dış cepheleri onarılacak ve yeni yapılması planlanan istasyonlu yürüyüş yolu ile bisiklet yolu projelerine katkı sağlayacak.