Monterrey Tech Üniversitesi, Işık Üniversitesinde

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü, yaz okulu kapsamında bu yıl ilk kez Meksika Monterrey Tech Üniversitesinden öğrenci ve öğretim üyelerini ağırlıyor. Bu yıl ilki yapılan ve 8-29 Haziran 2013 tarihleri arasında Şile kampüsümüzde gerçekleşecek Yaz Okuluna, Meksika'dan Monterrey Tech Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri katılıyor.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ve Uluslararası Ofis koordinatörlüğünde yürütülen bu ders Türkiye ekonomisi, siyaseti, Türk dili ve kültürü, insan kaynakları yönetimi, girişimcilik gibi konuları kapsamaktadır. Ayrıca ders dışında seminerler ve Türkiye'nin sektörlerinde önde gelen firmalarına yapılacak geziler, spor aktiviteleri, partiler ve İstanbul kültür gezileri gibi etkinlikleri de içeren programa katılan Monterrey Tech Üniversitesi öğrencilerinin kültürlerarası paylaşım ve sosyal deneyimler kazanması planlanmaktadır.